Skip to main content

De transformatie of verbouwingen van ons koffiehuis!

We zijn aan de verbouwingen begonnen, met volle overtuiging. En vooral met heel veel enthousiaste vrijwilligers.

Alles start met een plan! Een goed plan.

Of het nu om een particuliere woning, een bedrijfsgebouw of nieuw retailconcept gaat, elke realisatie vertrekt vanuit een passie voor perfectie. Dit uit zich in oog voor detail, materiaalkeuze en afwerkingsgraad voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Met een gevoel voor verfijning werken we uw project uit op maat: van creatief ontwerp tot uitvoering. Steeds tot in de puntjes.

Wij bedanken Willem voor het vrijwillig uitwerken van ons plan!

“Willem Benoit maakt tijdloze interieurs die klasse uitstralen.”

Willem BenoitBinnenhuis architect

Onze Helpende Handen

If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.

Vakmannen met een groot hart

Onze transformatie van het koetsiershuis is uitgebreid maar noodzakelijk voor onze doelgroep. Maar gelukkig kunnen we beroep doen op stuk voor stuk vakmannen het een groot hart! Zonder deze warme krachten zouden we ons doel niet bereiken.

Teamwork makes the dream work"

Sinds 1942 is Deweer erkend installateur van sanitair, verwarming, ventilatie en airconditioning.

Ondertussen staat de derde generatie aan het hoofd.
Na 75 jaar kunnen we mooie referenties voorleggen, zowel in de openbare als de private sector.

Firma Deweer heeft ons geholpen met het schenken en installeren van het sanitair.
Dikke merci!

Alone we can do so little, together we can do so much.”

We maken je woondroom mogelijk

Al meer dan 70 jaar is Dewaele Woningbouw een pionier in houtskeletbouw. Dat merk je aan de ervaring en de drang om te blijven innoveren. De focus ligt hierbij altijd op duurzame en energiezuinige woningbouw. Of je nu kiest voor een landelijke woning of een hypermodern huis, volledig afgewerkt of alleen de ruwbouw, Dewaele Woningbouw garandeert je altijd maatwerk, comfort en creativiteit.

Johan en Leen, de zaakvoerders van dit sterk en warm bedrijf, hebben ons geholpen met het schenken van hout voor de interne en externe afwerking van ons koffiehuis.
Oprechte merci!

Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.”

Details maken het verschil

20 jaar ervaring in een snel evoluerende markt staan RDG systems borg voor oplossingen die steeds de meest recente, betrouwbare en performante technologie incorporeren. Kwaliteit, service en veel aandacht voor het detail hebben RDG Systems in de loop der jaren een trouw en tevreden cliënteel opgeleverd en dit is nog steeds de beste reclame.

Wij zijn blij dat Rik en z’n team onze elektriciteit deftig aangepast hebben.

Bart Camelbeke

We staan in voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin, vijver, zwemvijver, terras, oprit en afsluiting. Ook totaalprojecten nemen we graag aan. Wij zorgen voor een harmonieus geheel volledig naar wens. Dit zowel voor particulieren als bedrijven…

La Petite Fabriek is meer dan
een heringerichte vierkantshoeve.

 

Het is een verhaal dat via een tussenstop in de Franse Cevennes naar Froyennes leidt. Langs heel wat helpende handen, ambachtslui met vakkennis en liefde voor de stiel. Langs Marokkaanse coöperatieven en Portugese vrienden ook. Het is een verhaal dat jaren in beslag neemt, nog steeds volop groeit en waarvoor een avond aan onze gezellige bar amper volstaat.

BRUVATEX

Dreaming, creating, weaving
Exclusive boutique fabrics

Bruvatex heeft ons geholpen met prachtige stoffen voor de gordijnen en de kussens. Wat een toffe samenwerking was dat. Kom gerust eens kijken welke kwaliteit dit bedrijf maakt.