Skip to main content

Niet iedereen die ronddwaalt, is de weg kwijt.

De Warmste Week!

Leuk bezoek van De Vlammende Reporters

 

En ja hoor, we hadden gisteren bezoek van de Vlammende Reporters Manu Van Acker en Pien Lefranc. Wat een sympathieke warme mensen. Héél fijne ontmoeting. En vergeet niet vanavond te kijken, hé! Rond 20u20 is het aan onze jongens!!!

 

ONZE MINISTORE!

Opbrengst is voor de Warmst Week!

Van onze “mini-store” met leuke eigen gemaakte keramiek, mutsen, picon, enz … gaat de opbrengst naar De Warmste Week.  Alle producten en geschenken zijn te verkrijgen in vzw De Living. Bedankt op voorhand voor jullie steun.

 

Nocturne tijdens de midzomermarkt!

Volop ambiance!

Vorige zondag was er super veel ambiance met dank aan zanger Joachim Wanyn! Een leuk ’toemaatje’ van Unizo (organisator van de Midzomermarkt). Merci daarvoor. Wil je zelf komen zingen op onze gezellige binnenkoer? Het kan!! Want dit weekend is het terug terrasjesweer. Van harte welkom.

 

Bezoek van Niels!

Onze jongeren extra in de wolken!

Ons koffiehuis kreeg gisteren bezoek van niemand minder dan Niels Destadsbader, onze bekendste Deerlijkenaar. Wat een leuke verrassing voor onze jongeren. Sommigen waren even het noorden kwijt, anderen begonnen iets wat ‘nerveus’ rond de tafel van Niels te draaien. Maar ze gaan er zeker nog weken/jaren van nagenieten. Merci Niels. Je hebt ze gelukkig gemaakt.

 

Op naar 2023

We laten onze doelgroep genieten van een rustperiode!

Maak er weer een goed nieuwjaar van. Geniet ervan, zo vaak het kan. Koester alle fijne kleine momenten. We willen iedereen oprecht bedanken voor de steun, aanmoedigingen en vooral jullie warme aanwezigheid. Maar nu even genieten van een rustperiode! Tot in 2023! We starten terug op zaterdag 7 januari.

 

Zij laten onze doelgroep schitteren!
Steun jij ons ook?

Met enige trots en zelfvoldaanheid kijken we terug op een geslaagde start. Anderhalf jaar terug waren de eerste besprekingen van een idee. Maar dan begint het pas. Doel, plan, budget, wie doet wat, financieel plan opstellen. En? Gaan we er geraken?

Wel dankzij de vele steun en hulp is ons plan uitgegroeid tot een fijne realisatie.
Merci, merci 1000x merci aan allemaal.

We zijn er klaar voor!

En ‘zotcontent’ om te starten.

 

Na anderhalf jaar intense voorbereiding kunnen we, met deze groep enthousiaste vrijwilligers, eindelijk klinken op onze eerste try-out met publiek in De Living. Het was spannend, ontroerend en gaf ons en de jongeren zoveel positieve energie. We’ll keep in touch!

 

BBQ’en met de Burgie

Zondag 18 september 2022

Na een heerlijke BBQ mochten we een nog van een stevig ‘dessert’ genieten. We bedanken van harte onze burgemeester en z’n team voor deze steun aan onze vzw.

Onze schorten zijn er!

We zijn content voor onze jongeren.

Een team bestaat uit teamleden en worden meestal herkent aan hun uitrusting. Bij onze jongeren is dit niet anders. Daarom hebben we iedereen een mooie schort gegevens, zodat ze de sfeer van De Living kunnen uitstralen.

Onze oefensessies

De eerste oefensessies waren veel belovend.

We willen een veilige en gezellige plek zijn waar het leuk vertoeven is zonder specifieke verwachtingen. We willen kansen blijven bieden en ruimte geven om opnieuw te mogen beginnen. We spelen in op de noden en wensen van het moment. Op een gelijkwaardige manier leveren we elk onze bijdrage. In team beleven we samen arbeidsfierheid en plezier.

Laat onze doelgroep schitteren!
Steun jij ons ook?

Hopelijk kunnen we met de vzw een verschil maken voor onze doelgroep, zo’n 24-tal jongeren. Om onze droom en plannen te kunnen verwezenlijken hebben we natuurlijk een werkbudget nodig. Diverse opstartkosten zijn onvermijdelijk zoals de oprichting vzw, aangepast kassasysteem, professioneel koffiezetapparaat, frigo’s & koeltoog, enz…

It's time to make a difference. Let's help and bring people together.

Daarom is er nu ook een crowdfunding opgestart.

Wil jij ons ook steunen? Het kan via het platform van het Streekfonds

Of dit kan ook op rekening nummer BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting mits vermelding van volgende actiecode: ACT-36863/ OGM : +++623/3686/30021+++. Giften vanaf €40 geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 % op het werkelijk gestorte bedrag.
Dit in samenwerking met het Streekfonds – Een Hart voor West-Vlaanderen.

Every little bit helps the greater good of the world.

We hebben nog
wat werk, maar
we zijn super gemotiveerd.

We hebben een plan!

Het koetshuis (vroegere wereldwinkel) te Deerlijk, wordt de locatie voor onze vzw De Living. Ons plan werd voorgesteld aan het schepencollege en met enthousiasme onthaald. Uiteraard is een plan op papier een start van onze droom. Nog veel werk aan ons koffiehuis, maar met de inzet van onze handige Harry’s en veel hulp van de vrijwilligers, hopen we deze droom om te bouwen naar een gezellige multifunctionele locatie, waar onze doelgroep zich ten volle kan ontplooien.

Iets wat we niet op voorhand wisten.

Omgevingsvergunning nodig!

Voor de functionele werking van onze doelgroep, hebben we beslist dat 2 ‘doorgeefluiken’ echt noodzakelijk zijn. Daarom is er nu wel een omgevingsvergunning nodig.
Het nadeel daarvan is dat onze planning met 2 à 3 maand opschuift in de tijd.

Maar we willen juist starten, zodat onze doelgroep nog beter kan functioneren in deze omgeving.

We houden jullie zeker op de hoogte van de verdere verbouwingen.

We gaan voor een functioneel ingerichte keuken.

Door de steun van veel sympathisanten kunnen we werk maken van een gezellige en functionele keuken. Mooie tegeltjes, nieuwe apparaten en handige harry’s maken dit mogelijk. Ongelofelijk veel dank aan deze mensen.

Ons beschikbare budget op vandaag voor het uitvoeren van ons plan!

92%

Onze presentatie en bedanking.

De Warmste Week heeft ons gevraagd om een korte presentatie te maken als bedanking voor hun steun. Onze selectie als één van de 200 projecten is en blijft voor ons een totale verrasssing en tevens een boost van jewelste!

De Warmste Week

“Voor elk van hen maken de 200 geselecteerde projecten echt het verschil. En nu is het aan ons allemaal. Ik hoop dat Vlaanderen zich van zijn warmste kant laat zien” – Juryvoorzitter, Eva Vereecke.

Ons ganse team is super super super content.