Skip to main content

Wat zijn we

zonder uw steun?

Ontdek onze sponsors

To help or not to help.
That makes the difference.

Via deze pagina willen wij u heel graag bedanken voor het sponsoren van onze vereniging. Met uw sponsoring helpt u onze vereniging enorm. Zonder de steun van onze sponsors zouden wij de vereniging niet draaiend kunnen houden.

Dit is dan ook iets waar u heel trots op mag zijn, iets wat u anderen mag laten weten. Het zal een positieve invloed hebben op het beeld dat uw klanten, medewerkers en relaties van u hebben.

Lions Club Waregem Ascot

Lions Club Waregem Ascot is een groep ondernemende dames die als serviceclub actief is in de regio Waregem. Het motto van Lions is ‘We Serve’. Onder dit motto proberen Lions Club Waregem Ascot onder andere wederzijds begrip en verdraagzaamheid tussen volkeren te bevorderen en het algemeen welzijn te dienen.

Met een ervaring van meer dan 20 jaar is Diman-verhuizingen dé ideale partner voor uw verhuizingen! Of het nu gaat om een kleine privé-verhuis of een uitgebreide bedrijfsverplaatsing, wij doen het allemaal! Tevens kunt u bij ons ook terecht voor meubelstockage! Ons magazijn is voorzien van aparte ruimtes, waar u uw goederen kunt opslaan in alle comfort en veiligheid.

Het enthousiasme en de passie van deze mensen heeft me overtuigd. Top initiatief.

DidierZaakvoerder Diman

Wanneer je bouwt, moet het meteen goed zijn. Wij van Dewaele Woningbouw weten dat. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn we sterk in houtskeletbouw en realiseren we energiezuinige en duurzame woningen met respect voor elk budget, elke levensstijl en elke bouwwens.

Cera, samen investeren in welvaart en welzijn

Cera is een coöperatie van zo’n 400.000 vennoten. Samen investeren we op financieel en maatschappelijk vlak. Onze investeringen dragen bij tot de welvaart van alle betrokkenen en tot het welzijn van de hele samenleving.

IW Kortrijk Gulden Sporen is een lokale afdeling van de aan Rotary gelinkte serviceclub voor dames, Inner Wheel International.

 

BOSS paints zet jouw wereld in de verf.
We zijn trots op de duurzame kwaliteit van onze verfproducten en diensten. We streven ernaar om een gezond rendement te blijven combineren met een groot respect voor mens en omgeving. Het is onze droom om met alle klanten, medewerkers en partners op een professionele en persoonlijke manier samen te werken, ook met jou.

Bereid je voor op een dag vol fietsplezier op 20 en 21 april tvv van het goede doel Vzw De Oever Harelbeke en schrijf je nu al efficiënt in via onze https://double-digit.eu/en/events/rally/.
Mis deze verrijkte ervaring niet!
Met de vrijwillige medewerking van Ksv deerlijk

Lions Harelbeke is een non-profit organisatie en ze steunen onze vzw De Living. Uiteraard zijn we enorm blij met deze financiële boost. Lions Harelbeke organiseert regelmatig leuke acties zoals vorig jaar hun fundraiser Wine@Lions. Wil je ze volgen of ook deelnemen? Check regelmatig hun website http://lionsharelbeke.be/

Rotary Harelbeke steunt ‘De Living’!

Rotaryclub Harelbeke werd opgericht door ondernemers uit Harelbeke, Kuurne en Deerlijk. Momenteel telt Rotaryclub Harelbeke een 40-tal dynamische leden uit verscheidene beroepstakken, zowel vrouwen als mannen. De club is op de hoogte van de noden in de gemeenschap en ondersteunt, via haar fundraising evenementen, sociale projecten zowel op internationaal, nationaal, regionaal als lokaal vlak.

Betonwerken Dekeyser heeft al geruime tijd zijn sporen verdiend als gespecialiseerde aannemer in betonwerken. Onze toewijding en liefde voor het vak, onze vastberadenheid en vakmanschap vormen één van de belangrijkste troeven, waarbij kwaliteit onze belangrijkste bezorgdheid is. Betonwerken Dekeyser zorgt voor de volledige funderingswerken van ieder project.

Theater Sellewie staat garant voor komische toneelvoorstellingen in oktober. Dit jaar blazen ze 30 kaarsjes uit en dat laten ze niet zomaar voorbij gaan.
Speciaal voor jullie hebben ze gezorgd voor een gastoptreden in onze geliefde Theaterzaal in Deerlijk. Wij waren erbij en zagen dat het zeer goed was.

 

Idocta Waregem staat voor intelligent beheer van Doc & Data. We zijn gespecialiseerd in alles wat met documenten te maken heeft. Van het printen en kopiëren tot het scannen, archiveren, back-uppen en snel terug vinden. iDocta gebruikt zijn Cloud expertise om dit in een pay-per-use model te gieten.

Intertrans nv/sa

It is our ambition to offer to industrial, medium-sized and small companies personalized logistics solutions in road forwarding, ocean- and airfreight, warehousing, integrated supply chain logistics, chemical logistics and customs brokerage.

 

Delbeke Trailer Service

Herstellingen, constructie, onderhoud,
verkoop en verhuur van opleggers/trailers
en aanhangwagens
.
De Spijker 8, Deerlijk, Belgium

0475 93 52 21

Reeds meer dan 30 jaar zijn wij een kwalitatieve speler in zowel openbare als industriële projecten. Hierin staat een constructieve samenwerking met alle betrokken partners centraal, tot tevredenheid van onze talrijke klanten die voornamelijk zijn gesitueerd in West – en Oost-Vlaanderen.

Voor anderen springen we zonder omwegen met advies en vakkennis in de bres. Geen loze beloftes of schijnprofielen maar rechttoe rechtaan meedenken in het creatief proces waar uw bedrijf of campagne alleen maar beter van wordt.
Wilt u ons beter leren kennen? Aarzel niet…

Ramen en deuren Tom Callewaert. De keuze van ramen en deuren is zeer belangrijk bij nieuwbouw of renovatie. Nieuwe ramen en deuren moeten uitstekend thermisch en akoestisch isoleren, gebruiksgemak voor vele jaren en veilig of inbraakwerend zijn. Eén adres!!!

Project Zero is een gespecialiseerde groothandel voor installateurs, elektriciens en professionals in de E-Install markt. Het bedrijf verkoopt componenten voor de PV-markt: panelen, omvormers, maar ook thuisaccu’s, laders voor elektrische auto’s en LED-verlichtingen.

OMES BV, gevestigd in Waregem, staat voor “OCTA+ Managing Energy Services

Wij zorgen voor de optimalisatie van uw energietransitie en automatiseren het proces. Zo haalt u het maximale rendement die vanuit ecologische en financiële overwegingen noodzakelijk zijn.

Jürgen Putman BV is een familiebedrijf met passie waar de zaakvoerder zelf, samen met zijn vakkundig team, uw droom realiseert.
Jürgen bouwt reeds meer dan 15 jaar kwaliteitsvolle zwembaden.
Voor grond -en omgevingswerken kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Op deze manier kunnen wij u een totaalproject aanbieden.
Voor uw comfort, leg alles in handen van één bedrijf Jürgen Putman BV.

Wil je ons steunen? Heel fijn!

Ergens jammer toch dat het geld niet aan de bomen groeit. Als dat zo was, konden we gewoon regelmatig onze bomen omhelzen en wat water geven en onze vzw zou zelf-financierend zijn. Maar soms komen we er niet onderuit om toch een beroep te doen op externe sponsors en sympathisanten.
Bedankt om dit even in te kijken.

Download of bekijk ons dossier
via deze link.
De Living 2024

Let's Help This Plan

Kan je echt niet wachten? Geen probleem, hoor! Hier kan je ons 'correct-in-papierwerk' downloaden!

Logo van vzw de living deerlijk